به گزارش میراث آریا، داریوش بارانی بیرانوند یکی از ظرفیتهای بالقوه شهر خرمآباد در حوزه گردشگری شهری و اقتصاد مبتنی بر گردشگری شهری را بام خرم آباد عنوان کرد و افزود: علیرغم هزینههای بسیار هنگفتی که روی این پروژه ۷۰۰ هکتاری انجام شده ولی متاسفانه نه تنها در حوزه اقتصاد شهری کمکی به ارتقاء کیفیت زیست در شهر خرمآباد نمیکند بلکه سالانه قریب ۱۰ میلیارد تومان هزینه نگهداری این سایت است.
شهردار مرکز لرستان اضافه کرد: نمونههای مشابه بام خرمآباد در مقیاس خیلی کوچکتر در شهرها و استانهای همجوار از مهمترین محرکها و کاتالیزورهای اقتصاد در حوزه گردشگری شهری محسوب میشوند.
او بیان کرد: در رساتای تعیین تکلیف بام خرمآباد، چندین جلسه با شورای اسلامی شهر برگزار کردیم، با دو هلدینگ کشوری جلساتی داشتیم که در استانهای غربی پروژههای مشابهی دارند و نهایتاً با حضور اعضای شورای شهر و استاندار لرستان این موضوع را مطرح کردیم؛ خوشبختانه استاندار به ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و گردشگری این سایت واقف است و یکی از موضوعاتی که به طور جدی پیگیر هستند تا تعیین تکلیف شود بالفعل سازی ظرفیت بام خرمآباد است.
بارانی بیرانوند تصریح کرد: در جلسهای که با حضور استاندار حول محور ثبت جهانی دره خرمآباد داشتیم استاندار لرستان تاکید داشت که با توجه به اینکه چندین هلدینگ و سرمایهگذار خواهان این پروژه هستند و نیاز است تعیین تکلیف شود.
او گفت: ممکن است موضوع از طریق شهرداری خرمآباد یا اداره کل منابع طبیعی لرستان به نتیجه برسد هرچند اکنون ابعاد فنی و حقوقی موضوع کاملاً محرز نیست اما یکی از الزامات تعهدی مجموعه مدیریت استان و مدیریت شهری تعیین تکلیف این پروژه عظیم است.
شهردار مرکز لرستان تاکید کرد: باید این سایت را سریعاً تعیین تکلیف کنیم تا استان و شهر خرمآباد از ظرفیت آن با توجه به جذابیت بسیار بالایی که دارد بتواند استفاده کند.
انتهای پیام/
نظر شما